Jump to content
Sykepleiediskusjon

mann 38 med inkontinens

Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mann 38 med inkontinens's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Jeg vil ellers få si at jeg valgte å registrere meg her på denne websiden av to grunner: 1. at jeg gjerne har lyst å prøve å være til hjelp for både andre i samme situasjon og for studenter o.l. som kanskje har spørsmål om ting jeg kanskje kan hjelpe med, og

    2. at jeg gjerne ønsker å komme i kontakt med ei snill og hyggelig jente...

  2. Hei Cathrine, og tusen takk for en så hyggelig melding tilbake her på siden min her på denne flotte websiden (synes jeg). Har gjerne lyst å få nevne (uffda, høres sikkert ut som ren skjær reklame men det er virkelig ikke meningen) en webside jeg snekret sammen selv for et par år siden som omhandler dette med inkontinens osv. Jeg laget den websiden for å hjelpe andre å lettere finne frem til info.

  3. Velkommen hit :) Så flott at du vil være til hjelp.Vi har sikkert mye å lære av deg som har livslang personlig erfaring. Om du har noen historier eller noe du synes vi sykepleiere bør tenke på i forhold til inkontinente pasienter så del gjerne dine erfaringer med oss i en tråd i forumet.

  4. Hei, jeg er en ung mann som har inkontinens (noe jeg har hatt hele livet pga nerveskade til blæren) og jeg har hele livet vært nødt for å bruke bleier på grunn av dette. Jeg synes som dere sikkert kan forstå at det er veldig flaut å ha dette problemet (som mange forbinder bare med eldre på sykehjem f.eks.) Jeg ønsker gjerne å være til hjelp og svare på spørsmål etc. for dem som skulle ønske det.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy