Jump to content
Sykepleiediskusjon

Pinnsvinet

Members
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

About Pinnsvinet

  • Birthday 10/17/1991

Profile Information

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

6,712 profile views

Pinnsvinet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Heisann Har kommet inn på studiet Palliativ behandling, omsorg og pleie 1, ved Nord universitetet. Studiet er samlingsbasert og er bare på 15stp. Kan ta del 2 senere som også er på 15 stp. Har fått innvilget økonomisk støtte fra arbeidsgiver, og i kontrakten står det "arbeidsgiver dekker utgifter til utdanningen begrenset oppad til kr 50 000 på bakgrunn av løpende fremlagte kvitteringer. Med utgifter menes studieavgift, studiemateriell og lignende. Reise og opphold er ikke aktuelt i dette studiet. Det gis permisjon med lønn under samlinger og eksamen." Før jeg visste at jeg fikk innvilget økonomisk støtte, så hadde jeg allerede begynt å kjøpe studiebøker brukt på finn.no og sånn. Vet dere hvordan man kan få lagt frem kvitteringer da? Har stort sett betalt på Vipps. Også har jeg kjøpt en ny bærbar PC til ca 4000kr. Hadde ikke en fungerende PC fra før, bare nettbrett. Tror dere noe av det kan dekkes/inngå under kategorien "studiemateriell? Egentlig er jo dette bare bagateller, men spør likevel.
  2. Tror man må ha vedtak på slike ting i så fall. Og når det ikke er fare for liv å helse så.. På avdelingen hvor jeg jobber av og til, en avdeling for personer med demens, så hender det at de tar bort en del klær fra skapene og lar det ligge på et lager, sånn at ikke pasientene skal stresse sånn med klærne, rydde i skapene osv om natta f.eks. Men vet ikke om det er noe de må ha vedtak på, eller om en har lov til å bare gjøre det?
  3. Takk for at dere deler. Høres ut som grei månedslønn da.
  4. Takk for svar, Feline og Misty! Det høres ut som en levelig månedslønn da, men det er vel litt mer enn hva man får som nyutdannet, da jeg går ut i fra at dere kanskje har jobbet en stund. Er lønningene deres før skatt og sånn (altså brutto)?
  5. En litt gammel tråd, men tar den opp igjen. Er det flere som er villig til å si hvor mye de tjener sånn ca i mnd? Skulle likt å vite det for å kunne planlegge hvor mye jeg kan bruke på bolig når jeg er ferdigutdannet. Vet det kommer an på hvor man jobber, men lurer på sånn ca hvor mye man tjener, og i mitt tilfelle som nyutdannet.
  6. Hei! Ser du ikke har fått svar, men kan komme med min oppfatning: Jeg er snart ferdig på mitt 2. år på sykepleien. Har bestått medikamentregningen jeg også, men har likevel hørt at jeg må vente til endt utdanning før jeg kan dele ut medisiner. Men så fikk jeg plutselig sms fra sjefen min for en tid tilbake, der hun sa at hun hadde fått beskjed nylig om at sykepleierstudenter som hadde bestått medikamentregningen kunne dele ut medisiner fra den dagen de har bestått eksamenen. Hun sa hun ikke hadde hørt om dette før, men at det nå gjaldt i alle fall der hvor jeg jobber.. Jeg har sendt inn bevis til sjefen med kopi av resultatet, har ikke fått svar enda, så får se om jeg får dele ut medisin i sommer når jeg skal jobbe litt der..
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy