Jump to content
Sykepleiediskusjon

missleo

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by missleo

  1. Hei. Er det noen som bruker Var, får ikke registeret meg? Hvordan gjorde dere? Er det relatert til Universitetet eller man kan bruke det hjemmefra også? Takk på forhånd.
  2. Hei. Har noen av dere hatt muntlig eksamen på bachelor oppgaven og vil dele sine erfaringer om hvordan er det egentlig? Hva bør jeg ha mest fokuset på? Hva blir ellers man spurt om? Mange takk på forhånd!
  3. missleo

    Hallo!

    Hei hei!! Leverte min bachelor oppgave og oppdaget senere at jeg har i noen plass glemt å sette punktum og parantes. og 2 stavefeil i alt 4 små feil. Har det noe å si? Kan man stryke på det???? :=OO
  4. Tusen hjertelig takk for hjelpen. Dette er bacheloroppgave ja. skal gjøre akkurat som du anbefalte. Du er en engel! Tusen takk
  5. Hei .. sitter å skrive om kols pasienter som sliter meg angst og depresjon. Hvordan kan man forebygge angst og depresjon ? Kognitiv terapi, pyskososial støtte, støtte samtaler, vet jeg så lenge, kan dere dele litt hva synes dere om dette eller evt, tiltak som dere vet. Mange takk på fårhånd
  6. Tusen takk det var virkelig mye hjelp! Så snill er du!
  7. Hei Jeg vet ikke hvor mange ganger har jeg byttet temaet.. Det er så vanskelig å bestemme seg. Til slutt bestemte jeg å skrive om følgende Tema: Betydning av tid og omsorg i sykepleien. Hvordan kan sykepleiere vise god omsorg og trygghet til demente pasienter gjennom bruk av kommunikasjon og tid i sykehjem? Hva synes dere om det? Eventuelt om dere kunne hjelpe meg å formulere problemstillingen litt bedre... Har ikke veiledning før neste månedet Mange takk på forhånd.
  8. Hei.. neida har funnet frem bra litteratur og bøker, så håper jeg at alt går bra.
  9. Tusen takk for svaret. En hva du tenker om Stomien? Har vurdert å skrive om stomi og ungdommer. Spesielt med tanke på selvbildet, og hvordan påvirker dette livskvalitet ogsv.
  10. Hei.. Til høsten jeg kommer til å skrive bachelor, Tenker å skrive om smerte og demens. Setter veldig stor pris på om dere har en fint tema som kunne delt med meg her. Takk på forhånd.
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy