Jump to content
Sykepleiediskusjon

tonjeo

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About tonjeo

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

1,038 profile views
 1. tonjeo

  Lønn sykepleier sykehus

  Hei. Hva ligger en normal årslønn på for de som jobber tredelt turnus på et sykehus?
 2. tonjeo

  Nyutdannet og forhandling om lønn

  Hei Dette er jeg også nysgjerrig på, og hvordan tilleggene er ift grunnlønnen.
 3. tonjeo

  HiOA eller Diakoniva

  Godt å høre at naturfag også er ok fag å ta opp siden det er noen år siden sist?? Blir spennende å høre hvordan det går med deg. Håper du gir en status her så vi får fulgt med. Er i samme båt,og er motiverende å lese om folk som tørr å leve ut drømmen sin???
 4. tonjeo

  Karakter 3 i matte

  Hei. Tenker også dette er bra. Jeg dekker det kravet. Tenkte mer på at det kanskje blir litt enklere å komme inn hvis noen faller fra også.
 5. tonjeo

  Karakter 3 i matte

  Hei Noen som vet når eventuelt regjeringens krav tll karakteren 3 i matte for å komme inn på sykepleier studiet skal gjelde ifra og når det skal vedtas?
 6. Hei Vurderer å starte opp å studere til sykepleier etter 12 år i arbeidslivet hvor jeg har jobbet med helt andre ting. Føler for noe nytt og mer givende arbeid, og har alltid hatt et ønske om å bli sykepleier. Nærmer meg 40 og har to barn, så er usikker på om jeg bør ta det på heltid eller deltid. Har noen gått på Diakonhjemmets utdannelse på deltid? Er det samlinger hver uke? Er det noen andre med erfaring som begynte å studere i voksen alder og som kombinerte dette med familielivet?
×