tonjeo

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Hei Dette er jeg også nysgjerrig på, og hvordan tilleggene er ift grunnlønnen.
  2. Godt å høre at naturfag også er ok fag å ta opp siden det er noen år siden sist?? Blir spennende å høre hvordan det går med deg. Håper du gir en status her så vi får fulgt med. Er i samme båt,og er motiverende å lese om folk som tørr å leve ut drømmen sin???
  3. Hei. Tenker også dette er bra. Jeg dekker det kravet. Tenkte mer på at det kanskje blir litt enklere å komme inn hvis noen faller fra også.
  4. Hei Noen som vet når eventuelt regjeringens krav tll karakteren 3 i matte for å komme inn på sykepleier studiet skal gjelde ifra og når det skal vedtas?
  5. Hei Vurderer å starte opp å studere til sykepleier etter 12 år i arbeidslivet hvor jeg har jobbet med helt andre ting. Føler for noe nytt og mer givende arbeid, og har alltid hatt et ønske om å bli sykepleier. Nærmer meg 40 og har to barn, så er usikker på om jeg bør ta det på heltid eller deltid. Har noen gått på Diakonhjemmets utdannelse på deltid? Er det samlinger hver uke? Er det noen andre med erfaring som begynte å studere i voksen alder og som kombinerte dette med familielivet?