IdaJ

Members
 • Content count

  145
 • Joined

 • Last visited

About IdaJ

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

5,374 profile views
 1. Har opplevd liknende men i mitt fall så fikk vi ut katetern ett en lang stund.
 2. Jobbet tidligere i hjemmetjenesten å ser jeg jobber var det ansvarlig spl som ringt legevakta ved dødsfall. Ansatte ringte så først til ansvar og spl. Men det er sikker forskjell på hvor man jobber. Beste er vel å høre med sykepleierne på jobb, andre ansatte, fagleder eller enhetsleder om hva som er brukelig på ditt jobb.
 3. På sykehjem fungerer det med att man bruker krykker da man kan få tilrettelagt. Har selv nylig en gått på krykker i en ukes tid grunnet en kneskade å det fungerte dag jeg jobber på sykehjem.
 4. Har kun vært med om hickmam som ligger straks under kragebeinet og ikke på halsen... Men er ulempe med det med
 5. Takk ?
 6. Takk for svar? Har begynnte å jobbe å trives veldig godt. Er fløysykepleier/avdelingssykepleier for en avdeling med ca 8 beboere (eller ja, æ begynner som det imorgen da æ har godt opplæring nå i to uker). Så blir mye spennende med å ha ansvar for en avdeling. Har opplevd at vi har mange rene spl-oppgaver undtatt dosettdeling. Intravenøs/intramuskulært antibiotika, vetsketerapi, legevisitt å mye annet. Legevisitt er helt nytt for meg men har godt veldig bra og vi har en veldig flik og tilstedeværende lege (alltid tilgjengelig på telefon unntatt en dag i uken som han er fast på sylehjemmet). Er en langtidsavdeling/helse og velferdsenter (nye navnet på sykehjemmen i kommunen). Er også mye livsglede for beboerne hvilken jeg synes er supert ? Har i tilleg blitt oppgradert til sykepleier 1, så høyre lønn, mere ansvar og mindre stress i forholdt til hjemmesykepleien i ny jobben ? Har også litt flaks at jeg har hatt.mange av beboerne i tidligere hjemmesykepleien, både noen på min avdeling men også på resten av huset, gjør ting litt lettere når jeg allereden "kjenner" dem ?
 7. Som spl må man nøye vurdere at dosen er riktigt å rimlig ifht legemiddelet, pasienten osv.. Legen kan faktiskt ordinære feil eller helt enkelt skrive feil. Kansje noe å skrive om, der legen har ordinert feil dose av noen grund?
 8. Noen små veit hva sykepleier I er? Veit at det gir høyre lønn men lurer på mere konkret om hvordan man blir det?
 9. Noen som vil fortelle litt generellt om hvordan det er å jobbe som sykepleier på sykehjem? Skal i denne uke starte i ny jobb og da på sykehjem. Har kun mange års erfaring fra hjemmetjenesten som sykepleier så dette blir en stor utfordring for meg :-) Ende jeg veit generellt om der jeg skal starte er at de har brukare med ulike typer av behov, både demente og ikke.
 10. Du har jo fortsatt autorisasjonen din uansett....Du får vel søke på vikariat.
 11. Hvorfor søker du deg ikke til sykehuset? Autorisasjonen kan du ikke gi ifra deg.
 12. Helt enig! Också i Sverige er stell en sykepleieroppgave.
 13. Gratulerer ?
 14. Vill man bytte jobb så er der ikke spesiellt vansklig.