Jump to content
Sykepleiediskusjon

Milla142

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Milla142

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 08/24/1992

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

56 profile views
 1. Forberedelser til studiestart

  Jeg har, etter råd fra sykepleierstudent på sykehuset der jeg jobber i dag, begynt å lese anatomi med hjelp fra sykepleieplussvideoene, jeg har søkt permisjon for deler av min stilling slik at jeg kun skal jobbe lørdag og søndag hver tredje helg under studietiden. Så har jeg søkt om politiattest og lån, jeg får ikke stipend da jeg er hjemmeboende hos foreldre, og skaffet attest på at jeg er negativ for MRSA da jeg ble utsatt for smitte på arbeidsplassen i fjor. Men ellers skal jeg skaffe det jeg trenger litt etterhvert, når jeg får mer info fra skolen, man må arbeidstøy til klinikk på skolen og navneskilt, men jeg venter med det til jeg får vite hvilke retningslinjer skolen har for det, pluss at når jeg har fått studentbevis er det kanskje noen rabatter å få på enkelte ting.
 2. Mens vi venter

  Gratulerer :-)
 3. Mens vi venter

  Jeg kom også inn, på førstevalget mitt på Drammen. Gratulerer til dere andre :-)
 4. Hei! Jeg er en jente på 24 år, som har vært her inne å lest litt som gjest i noen år, da jeg har hatt lyst til å bli sykepleier en stund. Jeg er utdannet helsefagarbeider fra 2012, og har jobbet på sykehus siden jeg begynte der som lærling i 2010 på medisinsk sengepost. For ett og ett halvt år siden bestemte jeg meg for å ta påbygg til generell studiekompetanse, og nå halvannet år senere har jeg fullført generell studiekompetanse og er søker til sykepleiestudiet nå i høst, så jeg venter bare spent på svar på opptaket. Det var litt om meg :-)
 5. Mens vi venter

  Jeg har søkt drammen på førstevalg, bakkenteigen i vestfold på andre og ett par skoler i oslo. Jeg er søker i ordinær kvote, der poengsummen på drammen i fjor var 46,8 og konkurrerer med 51 poeng. Venter spent på opptaket :-)
×