Jump to content
Sykepleiediskusjon

Sykepleierstudinen

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sykepleierstudinen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. I forhold til medikamentene bør man vite hovedgruppene, men ikke spesifikt hva hver enkelt medisin heter. Vi hadde MCQ til sykdomslære, og det var rett og slett for lett.
  2. Jeg er fulltidsstudent, to ungdommer i hus, mann, huslån, billån og alle regningene i tillegg. Har fullt lån og stipend fra lånekassen, samt en 21 % helgstilling. I noen perioder jobber jeg over de 21% som ekstravakter og får inn ekstra penger, mens andre måneder jobber jeg kun helgene mine. Dette går rundt akkurat, og har ikke så mye til overs. Det går for en periode.
  3. Jeg husker ikke nå hva spørsmålet var, men den besto av to deler, en med MCQ, og en hjemmeeksamen. Kunne velge mellom to oppgaver som vi skulle skrive om. Regner med dere får forelesninger i forbindelse med Exphil, og dermed vet litt mer hva de er ute etter. Det var veldig greit at det var knyttet opp mot sykepleiestudiet denne exphil-eksamen. På universitet må man i hvertfall ha exphil for å få bachelor...
  4. Jeg skal fortsette på 2.året på sykepleien takk!
  5. Jeg er så utrolig glad for resultatet på hjemmeeksamen i exphil. Hadde veldig dårlig følelse på hvordan det hadde gått, for jeg synes temaet i seg selv er så svevende. B ble resultatet og jeg behøver aldri å ta exphil igjen, selv om jeg ser filosofene kommer tilbake i emnene fremover.
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy