Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Heidi

For my Jobb?

4 posts in this topic

Dere som studerer eller har studert. Er det å gape over for mye å jobbe annavær helg pluss en kveld i uka (restaurant) fast? Vet første året er tungt teoretisk så ble veldig usikker her, skal sette opp ny vaktliste for sjefen Nå. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sykepleie er et heltidsstudie og som du sier krever det mye. Hvor mye man klarer å jobbe ved siden av vil være veldig individuelt, kommer også an på hvordan det er lagt opp der du skal studere. Å jobbe annenhver helg vil trolig gå greit for mange, men å jobbe fast en kveld i uken ville ikke jeg gjort. Kan bli vanskelig å kombinere det med praksis.

Nå vet jo ikke jeg for hvor lenge dere setter opp vaktliste. Jeg ville ikke gapt over for mye i begynnelsen.

Lykke til med studiestart :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har søkt på studentavtale på sykehuset i mitt område. Der binder man seg opp til å jobbe hver 3.helg, samt 4 uker på sommeren. Jeg ser for meg at jeg ønsker å jobbe en del ekstra der jeg kan, for å få inn nok penger til at det skal gå rundt hjemme med utgifter. For min del blir det å jobbe strukturert på studiet ved å ta det som en 08-16 jobb hver eneste dag, og eventuelt jobbe lengre på skolen de dagene jeg ikke skal jobbe ekstra. Så langt det går greit hjemme også. Har en mann som jobber turnus, så det er litt logistikk med barn og husdyr.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Om det er for mye kommer an på din arbeidskapasitet og hvor mye du har på privaten. Første året jobbet jeg MYE, men tror nok ikke jeg anbefaler det året til noen andre. Et fulltids studium regnes som 35-40 timers uke, så spørs det da om du er klar for mer arbeid enn det. Vil bare si at praksis er tøft selv om du har en studiedag hver uke. Uansett lykke til! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your content will need to be approved by a moderator

Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0